Okupili smo dvanaest GG ŽENA koje su obilježile našu 2020. Kad kažemo GG ŽENE mislimo na progresivne, hrabre, samostalne, ambiciozne, emancipirane, duhovite, neposredne, autentične, razigrane, ozbiljne i very stylish dame. Žene su to o kojima smo pisali, koje su pisale za nas, koje su nas inspirirale, motivirale, koje su s nama kreirale i osmišljavale, okupljale zanimljive sugovornike, progovarale o važnim temama, vodile nas u neke ljepše svjetove. Žene su to s kojima imamo još puno, puno planova. Zajedno smo koračali kroz ovu izazovnu godinu, prkosili joj, međusobno se podupirali i stvarali.

Poželjeli smo i godinu završiti zajedno, sa stilom, na istom mjestu, proslaviti sve uspjehe, ali i svaku savladanu krizu, te ovjekovječiti sve to zajedničkim atmosferskim editorijalom. Ideja je bila poslati poruku zajedništva i individualizma, ženske solidarnosti i snage. Pokazati da se uz volju, želju, trud i podršku mogu rađati genijalne stvari. Učinili smo to na GG-ovski način, onako kako mi to volimo.

Dobrodošli u naš klub GG ŽENA koje djeluju u nekoliko polja i imaju nekoliko visokoprofiliranih identiteta i uloga u svom životu. Istaknuti valja nekoliko vrlina koje spajaju naših 12 odabranih: zabavne su, nadarene, (samo)kritične, zaljubljenice u modu, pop kulturu i ljepotu življenja. Dobrodošli na veliku scenu Zagrebačkog kazališta mladih, koja nam je bila magična kulisa. Ovo je metaforički rečeno – naša mala predstava s velikom porukom. Želimo da vas inspirira i da vas obuzme ova snažna ženska energija.